понеделник, 15 ноември 2010 г.

Сънища за секс

Сънищата са източник и начин за задоволяване на фантазиите. Могат да ви помогнат да изясните чувствата и мотиваторите си. Сънищата могат да са и начин, по който подсъзнанието ви да ви подскаже, дали сте на прав път с начина си на живот. Те могат да ви покажат, че желаете някого или да извади на бял свят подтиснато чувство за вина или страх от навлизане в сексуални отношения.

При самоограничаване, сексуалните сънища могат да станат кошмарни и объркващи. Можете да си направите някои изводи от това, но в никакъв случай да гадаете бъдещето. Секс с определен човек не означава, че имате непременно някакво желание към този човек, а просто че имате нещо за изясняване. Не бива да изпадате в паника, ако сънувате тотално неподходящи отношения - с роднини или хора от същия пол.

Еротичните сънища са форма на освобождаване на напрежението. Не се страхувайте от тях, те са част от възстановяването на организма. Не се опитвайте да гадаете бъдещето по такива сънища. Събитията от съня почти със сигурност няма да ви се случат, освен ако не сте особено откачени и не направите някакво извратено чудо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар